marți, 20 august 2019

Magazin online cu lenjerii de pat de calitate


Inceputul cauturilor mele dupa lenjerii de pat a fost atunci cand m-am mutat prima data intr-o noua locuinta pentru ca mi-am dorit un dormitor al meu si doar al meu, in care sa ma simt bine si pe care sa il personalizez pana la cel mai mic detaliu. Asa ca am inceput treptat sa ma ocup de toate, am ales un pat mare, o saltea confortabila, o comoda TV si un dulap modern, apoi m-am orientat catre fel si fel de obiecte decorative. In cele din urma am ajuns si la lenjeria de pat.
Mi-am dorit ceva modern, frumos, care sa se potriveasca cu atmosfera obtinuta deja in dormitor, asa ca am inceput sa iau supermarketurile la rand, stiind ca acolo preturile sunt mai mici. Aceasta a fost prima greseala pentru ca nu numai ca preturile nu sunt deloc mai mici, insa si produsele sunt de o calitate inferioara, materialele fiind atat de subtiri incat poti vedea prin ele atunci cand le intinzi. De asemenea, si optiunile sunt mult mai limitate, asa ca stiam ca nu voi ajunge nicaieri daca mai pierd timpul prin supermarketuri.
Apoi am zis sa ma orientezi catre magazinele online sa vedem ce se gaseste, initial am pierdut timpul uitandu-ma in fel si fel de locuri, insa in cele din urma am facut alegerea cea buna si am accesat Casanewconcept. Stiam ca aici sunt in locul potrivit pentru ca, in primul rand, aveam acces la o gama foarte, foarte variata. Aveam de unde sa aleg ceva care sa imi convina foarte mult in dormitor si care sa se plieze nevoilor mele. Asa ca am stat circa jumatate de ora pe site, m-am uitat dupa tot felul de categorii si modele, iar in cele din urma m-am oprit la o varianta simpla, pentru ca am vrut ca aceasta lenjerie sa o pot folosi si in alte dormitoare. Modelul nu e deloc complicat, e unul minimalist, culorile sunt intense, frumoase, iar materialul, foarte important, este bumbac. Aceste lenjerii din bumbac am vazut ca sunt la mare cautare si de asta mi-am dorit sa ma orientez si eu catre ce e mai bun. Totodata, mi-a facut cu ochiul si o oferta lenjerii 1 plus 1, dar din pacate mi-am dat seama prea tarziu si nu am apucat sa profit.
Asadar, sunt foarte multumita de decizia luata pentru ca lenjeria nu numai ca imi aduce completarile pe care mi le-am dorit in dormitor, insa este si foarte comoda si placuta la atingere, e o adevarata placere sa ma asez seara in pat. Ma odihnesc foarte bine si sunt foarte incantata de cum arata totul si sa nu mai zic de preturi, care sunt foarte, foarte bune. Am vazut si multe oferte, dar nu am apucat sa profit de ele inca, dar, cu siguranta, in viitorul apropiat o voi face. In concluzie, pot spune ca am avut parte de o experienta placuta cu cei de la Casanewconcept, cu siguranta voi mai comanda de aici lenjerii bumbac 100% pentru ca raportul calitate – pret chiar merita.