joi, 11 octombrie 2018

Tipuri de lumanari pentru botez. Alege sortimentul care se potriveste copilului tau

Titlul acestui articol poate sa suna extrem de pompos, chiar pretentios ar spune unii. Cu toate acestea, el nu este nici una dintre cele doua. Postarea de fata se vrea a fi o parere subiectiva despre ceea ce presupune alegerea unei lumanari de botez care sa aiba coordonatele unei alegeri inspirate. Insa, sa incepem cu inceputul si sa vedem ce modele de lumanari putem gasi pentru un asemenea eveniment.
In ultimii ani, piata de profil s-a dezvoltat extrem de mult. Foarte multe firme s-au extins pe acest sector si au cautat sa aduca in fata publicului oferte cat mai atractive. Fiecare model in parte a adus ceva nou si creativ care a uimit publicul din Romania. In cele ce urmeaza, o sa va prezint cateva modele de lumanari care sper sa va surprinda intr-un mod extrem de placut.

Asadar, ca sa sa fie si mai simplu, o sa impart tipurile de lumanari in doua categorii: lumanari de baieti si lumanari de fete. Fiecare dintre acestea au o anumita specificitate, anumite nuante si un anumit farmec. In ordinea enumerarii, o sa va prezint lumanarile de botez special facute pentru baieti.
Dupa cum va puteti imagina, acestea au ca si caracteristica principala culoarea albastru. In ceea ce priveste modelele prezente pe piata se remarca cele care au diferite figurine. Acestea sunt mai cautate datorita faptului ca atrag publicul larg. Pe langa cele foarte populare exista si cele care sunt de provenienta mai simpla. Personal, le prefer mai mult pe acestea. Nu imi plac cele care au prea multe zorzoane si brizbrizuri. Lasand la o parte aceasta parere strict personala, fie ca alegeti ceva mai complex  sau ceva mai simplu, important este sa alegeti ceva care sa rezoneze cu cee ace vreti voi.
Trecand la lumanarile pentru fete, acestea au ornamente care au ca si culoare principala rosu, roz si galben. Desigur, albul nu lipseste din peisajul coloristic. Spre deosebire de lumanarile de botez pentru baieti, cele pentru fete au foarte multe animalute de plus sau alte decoratiuni. Se poate alege dintr-o gama extrem de variata. Puteti intalni lumanari care o au protagonista pe pe Pink Minnie sau pe Super Bee. In general, imaginatia firmelor de profil este extrem de bogata. Daca faceti o cercetare mai amanuntita sigur o sa gasiti ceva care o sa va placa.

In incheierea acestei postari scurte vreau sa va indemn sa achizitionati lumanarile pentru botez din timp. Nu este deloc placut sa cumperi ceva pe fuga, doar de dragul de a avea lumanare la eveniment. Crestinarea bebelusului se intampla o data in viata. Asa ca profitati din plin de un asemenea moment.