miercuri, 10 iunie 2020

In aceasta perioada multe firme s-au vazut a fi nevoite sa traga obloanele, altele sa se adapteze la actualele conditii, iar unele business-uri au cautat solutii pentru a-si putea derula activitatea exclusiv online. Totusi, in acest sens este nevoie si de cele mai bune unelte oferite angajatilor pentru ca acestia sa fie cel putin la fel de eficienti. O solutie de remote desktop precum cea propusa de Thinstuff este de departe foarte buna pentru fiecare firma din nenumarate domenii, asa ca iata care sunt principalele beneficii.
In primul rand ar trebui sa stii ca ai posibilitatea de a testa aceasta solutie propusa de Thinstuff pentru 14 zile. In aceasta perioada te vei convinge de utilitatea softului, te poti obisnui cu el si vezi care sunt principelale avantaje aduse. Mai departe, poti alege pachetul potrivit pentru tine. Sunt disponibile mai multe, iar fiecare dintre acestea aduc diferite avantaje, astfel incat sa te poti orienta catre cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Daca nu ai cine stie ce nevoi, atunci pachetul care asigura 3 conexiuni poate fi cea mai buna alegere. In alte cazuri sunt utile pachetele cu 5 sau 10 conexiuni. Bineinteles, nu lipsesc nici situatiile in care este nevoie de un numar nelimitat de conexiuni pentru flexibilitate maxima, iar Thinstuff asigura cele mai bune conditii pentru toata lumea.

In al doilea rand, costurile sunt mici, ceea ce presupune ca nu este nevoie de o investitie majora pentru a putea avea acces la aceasta solutie de remote desktop propusa de Thinstuff. De fapt, fiecare firma care isi doreste sa ofere angajatilor posibilitatea de a se conecta la calculatoarele de la serviciu din orice colt al lumii isi va permite sa opteze pentru acest software. Nu doar ca preturile sunt mici, dar nici nu este nevoie de investitii in statii de lucru. Vorbim despre un software care poate fi folosit pe orice calculator fara sa conteze cat de performant este acesta. Cu alte cuvinte, cu costuri minime poti avea acces la o solutie foarte eficienta care sa te ajute in nenumarate contexte.

Mai departe, sa nu uitam de compatibilitate intrucat aceasta solutie de remote desktop poate fi folosita pe orice calculator care ruleaza sistemul de operare Windows, indiferent de versiunea sa. In acest sens putem aminti de cele mai noi variante, 10, 8.1 sau 8, cat si de cele lansate in urma cu mai multi ani, de la XP, Vista sau 7. Astfel, ai parte de cele mai bune conditii de fiecare data cand vrei sa lucrezi si nici nu trebuie sa faci vreo investitie in acest sens. Thinstuff te ajuta mult din toate punctele de vedere prin solutia propusa, iar aceasta este chiar si foarte usor de instalat.

De asemenea, software-ul se instaleaza cu usurinta in decurs de numai cateva minute. Nu e nevoie de cine stie ce experienta pentru ca procedura poate fi asemanata cu simpla instalare a unui program pe un calculator. Mai departe, Thinstuff aduce mai multa flexibilitate pentru toti angajatii, indiferent de domeniul in care lucreaza. Acestia au ocazia de a-si desfasura activitatea de la domiciliu, de la un birou separat, din alta tara si nu numai. Mai multa flexibilitate inseamna mai multa eficienta, performante mai mari si rezultate mai bune.
Nu in ultimul rand, aceasta solutie este similara cu cea oferita de Microsoft, insa e disponibila intr-o varianta mult imbunatatita. Nu doar ca este mult mai eficienta, mai rapida, compatibila cu orice sistem de operare si fiecare statie de lucru, dar si costurile sunt mult mai mici. Cu alte cuvinte, platesti mai putin, dar primesti mai mult, totul cu solutia Thinstuff.