miercuri, 17 martie 2021

Masinile electrice catre care merita sa te orientezi in 2021

Gigantul american Tesla a facut ca autoturismele electrice sa fie tot mai populare. Totusi, nu exista o reprezentanta Tesla in Romania, ceea ce inseamna ca este dificil pentru romani sa cumpere masinile lor preferate. In schimb, aici intervine Teslounge care, cu toate ca nu este afiliat cu Tesla, ofera solutii financiare foarte avantajoase si simplifica considerabil procesul de achizitie al unei asemenea masini.

Nu poluezi

Un aspect esential prezentat de masinile electrice este reprezentat de faptul ca acestea nu polueaza si sunt mult mai prietenoase fata de cele conventionale. Asadar, emisiile sunt zero, iar daca iti doresti sa sprijini diminuarea poluarii, atunci un autoturism Tesla poate fi achizitia perfecta.

Economisesti bani

In plus, curentul electric este mult mai accesibil din punct de vedere financiar decat benzina sau motorina, motiv pentru care simpla exploatare a unei masini electrice te ajuta sa faci mari economii de fiecare data cand o folosesti. Pentru economii si mai mari poti opta pentru instalarea unor panouri solare sau te poti orienta catre statii de incarcare care sunt gratuite, ceea ce presupune ca vei ajunge cu costurile de operare la zero.

Nu ai grija intretinerii

Intretinerea unei masini electrice se dovedeste a fi foarte avantajoasa intrucat costurile implicate sunt mult mai mici in comparatie cu cele ale unei masini conventionale. Exista mai putine piese, dar si mai putine consumabile, iar fiabilitatea nici nu poate fi pusa la indoiala, mai ales atunci cand vorbim de autoturisme electrice Tesla. Acestea sunt foarte silentioase, se remarcaprintr-o tinuta de drum exemplara si sunt o adevarata placere la condus, chiar si in randul celor care nu sunt neaparat pasionati de masini.

Nu uita de reduceri

Statul ofera subventii foarte generoase, incepand cu suma de 45.000 de lei pentru masinile electrice noi. In plus, la aceasta suma se adauga si elibigilitatea proiectului Rabla Clasic, ceea ce presupune o reducere suplimentara de 6.500 de lei. Astfel, vei avea posibilitatea de a cumpara o masina electrica cu un discount de peste 10.000 de euro.

Cu sprijinul Teslounge ai acces mult mai rapid la toate modelele Tesla, astfel incat orice sofer sa se bucure de libertate deplina si sa poata alege varianta pe care o prefera. In plus, toate modelele dispun de o multime de sisteme de securitate care fac ca fiecare drum parcurs cu masina sa fie unul mai sigur. La acestea se adauga si nenumarate tehnologii care fac ca sofatul sa devina o adevarata placere, inclusiv in cazul celor care nu sunt pasionati de autoturisme.

Alege modelul care se potriveste nevoilor tale si bucura-te de cele mai avantajoase conditii de finantare, doar la Teslounge!