luni, 21 februarie 2022

Topul celor mai bune vinuri din lume

Daca esti un impatimit al vinului merita sa descoperi unele care au toate sansele sa te cucereasca. Pentru ca in magazine optiunile sunt foarte diversificate, adesea putem fi pusi in dificultate atunci cand dorim sa luam o decizie inspirata. Astfel, am pregatit pentru tine un top al celor mai bune vinuri, care sa aiba toate sansele sa se numere printre preferatele tale.

Alpha Estate Hedgehog Vineyard Rosé este un vin plin de eleganta, cu arome florale si de capsuni. Aciditatea este calma, moderata, iar pentru ca acest vin este bine structurat se poate servi ca atare, fie alaturi de nenumarate preparate, fiind foarte versatil. 

Wenzlau Vineyard Estate Pinot Noir este un alt vin aromat care incanta cu mirosul sau de cirese si notele de scortisoara. Aciditatea este moderata si tine in frau corpolenta medie a acestui vin, fara a acapara gustul fructat. Produs in zona dealurilor Rita din California, acest vin poate fi partenerul perfect pentru numeroase activitati.

Un alt vin care merita descoperit este Mas de Daumas Gassac Rosé Mousseux. Imbie prin mirosul de trandafiri si capsuni si prezinta o aroma inedita de iaurt. Poate fi vinul perfect pentru a incepe orice activitate de seara, in special o cina cu prietenii servita acasa sau la restaurant.


Incearca si Albert Bichot Secret de Famille Bourgogne Côte D’or Chardonnay pentru ca este racoritor si intens. Cucereste cu aromele sale de mar si smochine si este un exemplu perfect a ceea ce pot face strugurii din Côte D’or. 

Si Venturini Baldini Montelocco este un vin usor acidulat, cu note fructate si un gust bine echilibrat. Poate fi servit alaturi de diverse preparate, in special cele din pui, dar si paste, salate sau branzeturi proaspete. 

Kita Spe’y Camp 4 Vineyard este un vin rosu din California care se evidentiaza prin aromele sale de cirese completate de notele de nuci si pin. Se imbina de minune cu preparate din carne la gratar.

Vivanterre MSM este un vin frantuzesc cu arome de citrice si note care amintesc de cidrul de mere. Este foarte bogat, bine echilibrat si se potriveste in special in lunile de vara datorita efectului sau racoritor. 

Impatimitii vinului merita sa incerce si vin din Busuioaca de pe budureasca.ro, magazinul online al Cramei Budureasca. Aici au toate sansele sa gaseasca unul care sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa surprinda. Strugurii nobili de Busuioaca se bucura de toata atentia necesara pe parcursul anului in viile din zona Dealu mare si au parte de cele mai bune conditii in materie de clima si sol. Soiul de struguri este bine cunoscut in tara noastra pentru aromele sale fructate si proaspete care duc la obtinerea unor vinuri pline de eleganta si usor de baut. 

Busuioaca din gama Budureasca Premium este un vin care nu trebuie ratat. Este de o culoare roz pal straveziu cu adevarat fermecatoare si seduce cu parfumul sau de petale de trandafir. Gustul este foarte bine structurat si ascunde un mix inedit de rodie si capsuni, ducand catre un final incantator. Poate fi servit ca atare, insa este foarte bun si langa diferite preparate din carne de pui, peste, fructe de mare, salate sau branzeturi proaspete. Pentru a-si arata cu adevarat valoarea, se recomanda servirea sa la o temperatura intre 7 si 9 grade. 

Poti accesa magazinul online al Cramei Budureasca pentru a descoperi si multe alte vinuri de inalta calitate care au toate sansele sa se numere printre preferatele tale. Este timpul sa te lasi cucerit!