luni, 11 martie 2019

Afla chiar azi unde ne putem schimba sticla la un iphone 6s plus

Cu totii ne dorim sa avem acces la cele mai moderne telefoane, insa unele modele sunt foarte bune chiar si cativa ani mai tarziu, motiv pentru care nu este justificata intotdeauna nevoia de a le schimba. Aici putem aminti si de iPhone 6, un model care desi a fost lansat in urma cu 4 ani inca este foarte popular, oferind utilizatorilor experienta placute. In schimb, o problema cu care ne putem confrunta este spargerea accidentala a ecranului, dar, din fericire, solutia te asteapta chiar aici.

Schimba acum ecranul
Nu ai niciun motiv pentru care se amani schimbarea ecranului telefonului tau, pentru ca nu costa mult si procedura se pune in practica imediat. Stii ca esti pe maini bune la PrestigeGSM pentru ca acestia se pricep bine si pot sa inlocuiasca geamul pentru un iPhone 6, dar si pentru restul de modele din gama Apple, dar si Android.

Pentru mai multe tipuri de telefoane
Nu conteaza daca detii un iPhone sau un telefon ce ruleaza sistemul de operare iOs, pentru ca specialistii de la PrestigeGSM nu se limiteaza numai la anumite modele. Asadar, vei avea garantia ca ai nimerit unde trebuie intrucat orice problema cu care te confrunti va fi remediata in cel mai scurt timp.

Iti faci programare
Lipsa timpului liber reprezinta o problema foarte comuna in ziua de azi, motiv pentru care este bine de stiut ca aici ai posibilitatea de a-ti face programare. Pe aceasta cale stii cand sa mergi pentru a nu pierde timpul, asa ca iti vei alege o data si un interval orar in care iti este cel mai comod sa ajungi la PrestigeGSM.

In cel mai scurt timp
Pentru inlocuire geam iPhone 6 nu este nevoie de mai mult de 20 de minute, asa ca in cel mai scurt timp te vei bucura de o noua fata pentru telefonul tau. Nu ai niciun motiv pentru care sa stai cu ecranul crapat si sa amani inlocuirea sa cand totul poate fi atat de simplu la PrestigeGSM.

Nu costa mult
Mai mult decat atat, nici nu ai nevoie de bugete mari in acest sens pentru ca preturile sunt foarte bune, in special atunci cand vorbim de modele de telefoane care au fost lansate in urma cu cativa ani. De exemplu, pentru a inlocui display-ul unui iPhone 6 vei plati numai 200 de lei pentru ecranul OEM si doar 100 de lei in plus pentru cel original Apple.

Experienta bogata
Stii ca esti pe maini bune de fiecare data cand ajungi la PrestigeGSM pentru ca acestia au o experienta foarte bogata in domeniu, asa ca pot sa repare orice telefon si nu se limiteaza numai la modelele din gama Apple, ci si cele care ruleaza sistemul de operare Android.