luni, 1 aprilie 2019

Descopera azi informatii despre prelevarea celulelor stem

Inca de la descoperirea acestor elemente in urma cu mai bine de 100 de ani, celulele stem au fost subiectul unei documentari extensive, de-a lungul timpului gasindu-se tot mai multe domenii in care procedeul de transplant poate fi benefic. In zilele noastre, pe langa tratamentul deja consacrat in cadrul bolilor de sange, acestea sunt abordate si in cercetarea in domeniul ortopediei, cardiologiei si al chirurgiei plastice.

Data fiind proprietatea unica a elementelor mezenchimale de a forma ulterior orice alt tip de celula, scopul implementarii noilor utilizari ar putea schimba modul in care tratam patologii precum infarctul de miocard sau arsurile de pe suprafete extinse ale pielii. Un alt motiv pentru care celulele stem mezenchimale sunt considerate atat de valoroase este si momentul unic in care ele pot fi recoltate, si anume la nastere. Daca si tu doresti sa beneficiezi de toate masurile de siguranta odata cu venirea pe lume a copilului tau, afla despre procedura de prelevare de celule din cordonul ombilical de pe Stem Sure si opteaza pentru pachetul care ti se potriveste cel mai bine.

Despre celulele stem mezenchimale

Daca ne referim la trasatura care diferentiaza elementele recoltate la momentul nasterii de cele care pot fi prelevare ulterior oricand pe parcursul vietii, diferenta fundamentala consta in faptul ca odata ce organismul creste, toate componentele structurale isi definesc un unic rol in cadrul acestuia, fiecare celula specializandu-se pentru a avea o singura functie.

Astfel, putem afirma ca doar sangele de la nivelul gelatinei Wharton din cordonul ombilical dispune de o rezerva suficient de mare incat sa poata fi prelevat si prezervat in scopul recoltarii celulelor stem mezenchimale. Pentru a intelege potentialul aproape nelimitat al acestora, trebuie mentionat faptul ca, la nevoie, acestea se pot diferentia in celule de tip adipos, cardiac, nervos, hepatic etc.

Alege Stem Sure pentru a beneficia de cele mai bune servicii

Datorita cresterii constante a cererii in acest domeniu, atat nevoia de a accesa informatii veridice cat si servicii de cea mai inalta calitate au dat nastere la unitati specializate in acest tip de proceduri. In cadrul Stem Sure poti opta atat pentru pachetele ce includ procedura de recoltare in sine cat si pastrarea in conditii optime,prin criogenare cu azot lichid, urmata de transportul acesteia la orice spital alegi, in cazul depistarii unei patologii ce poate fi abordata in acest fel.

In ceea ce priveste procedurile aditionale, poti opta intre screening metabolic neonatal, stocarea ADN-ului mamei si a copilului, precum si testare HLA a mai multor membri ai familiei, analize necesare in cazul utilizarii probei de catre persoane inrudite cu donatorul, pentru a verifica gradul de compatibilitate. Daca si tu doresti mai multe informatii despre acest subiect, citeste despre procedura de prelevare de celule din cordonul ombilical pe Stem Sure.