joi, 13 februarie 2020

De ce florariile online au flori livrari mai rapide decat firmele de curierat clasice?


Daca ai cumparat flori dintr-o florarie offline si ai vrut sa le trimiti pe cont propriu, prin curierat clasic, unei persoane dragi te-ai lovit cu siguranta de problema timpului prea mare scurs intre preluarea florilor si livrarea lor efectiva. Ba mai mult, ti-a fost si teama ca nu cumva buchetul de flori sau cutia cu trandafiri sa nu ajunga deteriorata la destinatar sau sa nu ajunga deloc, asta desi ai apelat la firme cu servicii pentru flori livrari oriunde in tara, in conditi sigure. Toate aceste lucruri se pot intampla in cazul unui curierat clasic pentru ca sunt foarte multe produse de transportat intre orase, in orase, grija curierilor nu e chiar atat de mare, mai sunt si accidente la urcarea in masini, la descarcare. Curieratul clasic livreaza produsele, florile cel mai devreme in 24 de ore la costuri normale, iar la urgenta costurile cresc pentru timpi relativ mari de livrare spre deosebire de o florarie online.
Florarie online
Poti uita de aceste neajunsuri usor daca alegi sa comanzi florile dintr-o florarie online. Florariile online au flori livrari rapide in conditii optime, comanzi flori de pe site si le primesti in patru ore sau mai putin de la confirmarea comenzilor. Nu mai pierzi timp cautand florile perfecte pentru ziua ei sau pentru Valentine’s Day, primesti si recomandari de la florari cu experienta. Stii ca ai buchete de trandafiri, de lalele, trandafiri simpli sau criogenati, orice doresti, al cele mai bune preturi. Comenzile din florariile online ajung mai repede la destinatar din mai multe motive. Cand sunt cumparate flori livrari rapide in marile orase sau in toata tara se folosesc masini proprii, curierat propriu, masinile sunt speciale pentru transportul florilor. Asta inseamna viteza mai mare de livrare, siguranta, conditii excelente de transport.
Curieratul propriu inseamna si comunicare mai buna cu soferi, cu fiecare curier in parte, cum s-a finalizat o comanda si e confirmata ai flori livrari incarcate in masinile de transport si livrate imediat la adresa dorita. Stii ca ai mereu masini la dispozitie, florariile online nu depind de curierii de la firmele consacrate, curieratul propriu inseamna timpi redusi de procesare si livrare a comenzilor deja plasate. Si la Floraria de Vis ai aceste servicii de curierat propriu, florile ajung la destinatari in patru ore, masinile pleaca imediat ce au fost ambalate corespunzator toate comenzile si au fost stabilite orele de livrare.

Livrarea e rapida la florariile online si pentru ca orice client comanda buchete de flori sau cutii cu flori, cosuri cu flori, vaze cu flori in cateva secunde, comanda ajunge instant la floraria online, la departamentul de procesari comenzi, confirmarile se fac rapid. Nu se mai pierde timp cu asteptarea curieratului extern, care trebuie sa vina sa preia toate comenzile facute intr-un interval, curierii proprii au acces la marfa comandata pe loc, pleaca imediat cu ea.
La orice comanda flori online Bucuresti din florariile online se primesc si confirmari de livrare prin sms, stiind cand o comanda a fost finalizata si e in livrare, stii cat mai e pana se livreaza. Livrarile rapide inseamna si comunicare mai buna intre consultanti si curieri, stii ca ai oameni din echipa florariei care pot fi apelati oricand si exista intelegeri intre personal in privinta livrarilor.
In florariile online nu se mai pierde timp nici cu gasirea celei mai bune modalitati de livrare. Florariile virtuale au deja o modalitate simpla de livrare, prin curierat propriu, au control total asupra intregului proces de livrare, orice nelamurire apare se rezolva pe loc. Florile comandate de la florariile online ajung la destinatari in trei sau patru ore sau chiar mai putin pentru ca intreg procesul de livrare functioneaza foarte bine si este optimizat in fiecare etapa.