luni, 2 august 2021

Standardul 18001 - indicator al unui bun management in companii si firme

Daca intentionati sa demonstrati soliditatea sistemului de management al sanatatii si securitatii la locul de munca cu certificarea OHSAS 18001 ISO Standard va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte, pe care nu trebuie sa le treceti cu vederea.

Doriti sa le aratati clientilor, partenerilor si angajatilor ca sanatatea si securitatea la locul de munca este o prioritate in compania dumneavoastra, mai ales in cazul celor care intentioneaza sa devina parte din echipa? Datorita certificarii internationale OHSAS 18001, puteti arata ca in compania dumneavoastra interesul pentru securitatea angajatilor este unul prioritar, iar standardul ISO 18001 reduce riscurile de sanatate si securitate in munca pe o perioada lunga de timp.

Expertii nostri vor audita si certifica compania in conformitate cu cerintele standardului OHSAS 18001. Un sistem certificat de management al sanatatii si securitatii la locul de munca include un document de definire a postului care va va ajuta sa identificati potentialele pericole si sa evaluati riscurile. Va vom ajuta sa identificati pericolele care pot aparea de-a lungul timpului si sa evaluati riscurile. Obiectivele si programele de imbunatatire a sanatatii si securitatii la locul de munca sunt definite pe acest temei. Prin determinarea responsabilitatilor si instruirea angajatilor, veti reduce la minimum riscurile de siguranta si veti fi pregatiti pentru posibile situatii de urgenta, iar noi, cei de la ISO Standard, va stam la dispozitie in orice moment.

Pe de alta parte, ca o informatie generala, un nou standard international de securitate si sanatate in munca, ISO 45001, este in curs de dezvoltare si va inlocui in curand OHSAS 18001. Pagina noastra de informatii va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la progresul dezvoltarii sale si, daca doriti, va vom informa despre implementarea sa.

Cert este ca prin intermediul acestor certificate de securitate si sanatate in munca veti reusi sa castigati increderea persoanelor care intentioneaza sa dezvolte parteneriate cu firma dumneavoastra. De asemenea, este un detaliu semnificativ pentru cei care vor sa ocupe un post liber in firma. Ideea de a pune accent pe sanatatea si securitatea oamenilor denota respect si credibilitate pentru orice firma care este interesata sa ofere un mediu de lucru sigur pentru angajatii sai.

Importanta acordata acestui subiect promoveaza constientizarea sigurantei in randul angajatilor si creste motivatia acestora. In plus fata de cerintele legale si de reglementare, certificarea sistemului de securitate si sanatate in munca creeaza increderea clientilor, partenerilor de afaceri si a administratiei.

Doriti sa aflati mai multe despre certificarea sanatatii si securitatii la locul de munca conform standardului OHSAS 18001? Contacteaza-ne! Va stam la dispozitie in orice moment si avem oferte foarte bune pentru dumneavoastra! Siguranta si sanatate inainte de toate… cu ISO Standard.