joi, 5 mai 2022

Iti doresti un tricou cu mesaj?

Cu toții trebuie să realizăm că purtarea unei ținute personalizate care rezonează cu noi ne face să ne simțim mai încrezători, are șansa de a atrage atenția și de a ieși în evidență din grupul nostru de prieteni. Mai mult, purtarea acestei haine personalizate poate fi cea mai ușoară modalitate de a transmite un mesaj sau de a vorbi indirect despre noi înșine.

NaNaNa T-Shirt este o comunitate online care inspiră creativitatea multor artiști independenți, oferind clienților o gamă largă de tricouri personalizate extrem de versatile și gata să completeze un look modern, suntem siguri că nu o vei trece cu vederea.

NaNaNa - Filosofie de afaceri personalizată

Acest magazin de tricouri este complet autentic, datorită mecanicii prin care se întâmplă totul. În primul rând, unii artiști independenți au posibilitatea de a-și deschide propriile magazine pe site-ul NaNaNa, unde își pot afișa public munca persoanelor care doresc să-și personalizeze hainele. Aceștia din urmă au posibilitatea de a selecta dintr-o varietate de creații acele modele care le atrag atenția, atelierul de creație nu este altceva decât un intermediar între artistul creativ și cumpărător, responsabil de tipărirea, ambalarea și livrarea comenzilor înregistrate.

 Dacă artistul lucrează la un design creativ, tot ce trebuie să faceți este să îl alegeți pe cel care vă place cel mai mult și să setați dimensiunea și culoarea corecte după bunul plac. Cu un singur clic, ai experiența completă, inclusiv vizualizarea portofoliilor creative ale diferiților artiști sau răsfoirea produselor personalizate în anumite categorii sau chiar selectarea unui model și plasarea unei comenzi pe site. Îndrăznește să alegi cel mai luxos design, NaNaNa îl va tipări pentru tine cât mai curând posibil.

Tot ce trebuie să știți despre imprimare

Dacă vă întrebați cum se întâmplă procesul de imprimare a unui design selectat pe o piesă de îmbrăcăminte, este ușor. Atelierul NaNaNa folosește tehnologia de imprimare cu jet de cerneală color direct pe textile, ceea ce înseamnă că cerneala pe bază de apă este capabilă să pătrundă în fibrele textile fără nici un efect asupra fineței sau rezistenței materialului în timp.

Lucrul important de reținut dacă alegeți ceva viu colorat este că este posibil să observați inițial că zona de culoare din jurul designului imprimat este ușor diferită de material. Dar nu vă faceți griji, această zonă va dispărea după prima spălare, deoarece imprimarea textilelor colorate necesită o pre-tratare a suprafeței.

NaNaNa.ro este platforma online perfecta unde fiecare cumparator poate gasi modele care se potrivesc perfect gustului sau, pentru a se putea bucura cat mai mult timp de produse vestimentare reprezentative de cea mai buna calitate si originale. Cumpara un tricou cu mesaj direct de la NaNaNa!