sâmbătă, 7 mai 2022

Oferta de implant dentar de la Stoma Urgent te va motiva să-ți învingi frica de dentist!

Vă confruntați de multă vreme cu probleme stomatologice și vreți să scăpați definitiv de ele? Avem o soluție bună pentru tine! Alege oferta de implant dentar de la Stoma Urgent, iar în doar câteva zile sau săptămâni îți poți recăpăta zâmbetul, scăpând totodată și de orice fel de durere. Pentru cineva care se confruntă cu dureri mari și cu nopți nedormite din cauza acestui aspect poate părea un vis imposibil de îndeplinit, însă pentru noi, medicii stomatologi de la Stoma Urgent, este o normalitate și vrem să venim în ajutorul tuturor celor care s-au săturat de probleme cu dantura. În altă ordine de idei, vă propunem să alegeți o ofertă de implant dentar disponibilă în acest moment în clinica noastră stomatologică, să vă învingeți orice frică și să mergeți pe drumul care vă va arăta cum să aveți din nou parte de un zâmbet fermecător.

Fără durere la Stoma Urgent

 

Pentru că știm de ce nu vin oamenii prea des la dentist, ne-am gândit să vă prezentăm câteva metode de anesteziere pe care le folosim, tocmai pentru a vă asigura că se pot face lucrări stomatologice și fără durere.

Anestezie locală

În cele mai multe cazuri, punerea implantului dentar se face sub anestezie locală. Prin urmare, nu simți nicio durere în timpul procedurii deoarece zona vizată de plasarea implantului dentar este complet desensibilizată. Principalul avantaj al acestui tip de anestezie este că permite pacientului să poată pleca imediat după procedură și să nu fie deloc afectat de cele întâmplate.

Anestezie generală

Anestezia generală se realizează foarte rar în contextul plasrii implantului și este destinată pacientilor care sunt extrem de anxioși și chiar recalcitranți față de stomatologi, precum și pentru operații grele și complicate. 

Sedare intravenoasă

Dacă nivelul tău de anxietate te-a forțat deja să amâni îngrijirea dentară de frica stomatologului, poți opta și pentru sedarea intravenoasă pe lângă anestezia locală pentru  nu simți durere, iar medicul să poată să-și facă treaba așa cum scrie procedura. 

Prin urmare, având ca punct de plecare aceste metode prin care puteți fi anesteziat, nu există niciun motiv care să vă împiedice să mergeți mai devreme la medicul stomatolog, chiar și atunci când, poate, problemele nu sunt într-un stadiu atât de avansat de degradare.

Foarte mulți dintre pacienții noștri se declară extrem de mulțumiți de rezultatul procedurilor la care au fost expuși în clinica noastră stomatologică. Așadar, dacă vreți să știți și care este oferta de implant dentar la care puteți avea acces, intrați pe www.stoma-urgent.ro, iar aici veți avea posibilitatea de a vedea toate ofertele noastre, precum și prețurile aferente acestora.

Este atât de simplu să poți avea din nou o dantură perfectă, însă trebuie să știi, mai întâi, unde să te adresezi. În cazul nostru – Stoma Urgent!