sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Ai talent muzical? Poti infiinta o trupa de coveruri


Un domeniu in care se castiga destul de bine daca ai talent si putina inspiratie este cel muzical. La nunti, la petreceri private, la botezuri lumea are nevoie de o trupa care sa le ofere invitatilor un program format din cele mai iubite melodii preferate. Trupele au in componenta instrumentisti si solisti, daca ai deja cativa colegi care stiu sa cante bine si au si un instrument pe care il stapanesc poti avea o trupa perfecta. Sa infiintezi o trupa este simpla. Poti face un casting, poti cauta o vreme instrumentisti de valoare pentru a avea un sound cat mai fresh pe fiecare piese interpretata, poti sa iti alegi solisti care stiu sa puna in valoare fiecare piesa pe care o veti interpreta.
Dupa ce ai gasit solistii si instrumentistii iti mai trebuie si un studio, daca vrei sa scoti si album si sa ai la evenimente tot ce iti trebuie pentru un show de zile mari. Studiourile se pot inchiria sau iti poti face un studio doar al tau, cu un buget nu prea mare si putina rabdare. In studio poti sa inregistrezi piese, poti sa iti pregatesti negative pentru live-uri si poti avea un sound mult mai bun de fiecare data cand ai un eveniment. La un moment dat, cand lucrurile merg bine, poti sa oferi studioul celor care vor sa inregistreze si asa ai venituri mai bune.
A face parte din randul celor care au trupe cover nunti inseamna si acces la evenimente private destul de multe, inseamna un program incarcat mai mereu, dar si venituri substantiale daca esti profesionist si oferi servicii de calitate. In afara de melodii si interpetari senzationale poti aduce si lumini, scena, instalatii de sunet, dansatori, care sa te ajute sa iti pui in scena un show incendiar.
La inceput va fi destul de dificil sa intri in competitie cu alte trupe cover nunti, dar o promovare inteligenta si servicii premium oferite de fiecare data te vor aduce mai rapid in topul trupelor care sunt cautate mai mereu pentru evenimente. Una peste alta infiintarea unei trupe este o solutie foarte buna atunci cand ai talent suficient si ai gasit si oamenii potriviti. Nu esti nevoit sa mergi pe la diverse castinguri, ai trupa ta, iti poti pune la punct un repertoriu destul de bogat si un playlist pe gustul tuturor in asa fel incat in fiecare luna sa ai evenimentele pe care ti le doresti.
Si pe masura ce te dezvolti si devii mai bun vei putea sa iti extinzi oricand trupa, sa ai mai multe instrumente si echipa formata din oameni care pot sa gandeasca si sa puna in practica un show perfect de fiecare data. Totul este sa pornesti pe acest drum cu incredere si sa incerci sa fii din ce in ce mai bun, sa fii profesionist in toate privintele.