sâmbătă, 25 ianuarie 2020

De ce au aparut jocurile de noroc de tip slots in cazinouri si online?


In orice colt al lumii mergi, in baruri, cazinouri, in zone special amenajate vei gasi aparate cu jocuri de noroc tip slots. Sunt populare, sunt foarte multe variante pe care le poti juca, de acum le ai si online, jocurile video tip slots au cucerit deja Internetul si sunt accesate de milioane de jucatori zilnic.
Complexe, simple, cu design care aduce aminte de epoca lor de aur sau cu un design futurist, cu o multime de simboluri si foarte multe tipuri de bonusuri sau jackpot-uri, jocurile de noroc de tip slots au fost un succes inca de la primele... rotiri. De ce au aparut pana la urma jocurile de noroc de tip slots peste tot? Probabil ca jocurile care existau la acel moment in cazinouri erau destul de complicate. Jocurile de carti, ruleta, alte jocuri specifice cazinourilor din secolele trecute nu erau pentru oricine. Doar profesionistii si cei care puteau intelege ce se petrece la masa de joc si puteau retine toate regulile aveau acces la ele.
Alt motiv pentru aparitia unor jocuri de noroc de tip slots, cum sunt si cele de pe slotscalendar.ro/jocuri/sloturi-777/, este cel legat de castiguri. La ruleta, la carti, se castiga, dar se castiga destul de greu, trebuia sa participi la jocuri comune, concurai direct cu alti oameni, sansele de castig scadeau pe masura ce se adunau mai multi la masa de joc. Slots au fost de la inceput destul de „darnice”, te jucai singur, invarteai, asteptai, castigai. Fara stres, fara prea multe reguli de respectat.
S-ar putea ca jocurile de noroc de tip slots, precum cele de la slotscalendar.ro/jocuri/sloturi-777/, sa fi fost cerute de unii jucatori, cineva a venit cu o idee, idee care a ajuns si la producatorii de jocuri de noroc de atunci. Nu e exclus ca primele jocuri de noroc de tip slots sa fi fost opera unui pasionat de jocuri de acest tip care a spus „hai sa incercam si altceva pentru popor” si a dat lovitura.
Versatilitatea si flexibilitatea jocurilor de noroc de tip slots a stat la baza aparitiei ei. Aveai posibilitatea sa dezvolti tehnologia, sa obtii bani mai multi si asta s-a dovedit a fi adevarul. Am ajuns la jocuri electronice, jocuri video, jocuri online, evolutia a existat. Ruleta a ramas tot ruleta de acum cateva zeci de ani, cartile tot carti sunt si regulile sunt la fel.
Nu trebuie sa uitam nici de variantele foarte multe pe care le puteai dezvolta de la un simplu concept de slots. Nu te limitai doar la un aparat de joc sau mai tarziu la un joc online, ca producator aveai foarte multe variante pe care le puteai aduce in atentia jucatorilor, trebuia doar sa iti pui imaginatia la treaba.
Jocurile de noroc de tip slots au aparut si pentru ca oamenii si-au dorit un aparat de joc in fata caruia sa poata petrece cat timp vor ei, de preferat poate de oriunde ar fi sa aiba acces la jocurile slots si sa fie intampinati de interfete frumoase, elegante, de sisteme de joc simple si fara prea mare bataie de cap pentru orice tip de jucatori. Decat sa tot stai la ruleta si sa astepti sa ai biluta pe o culoare si un numar si sa nu castigi nimic, nu e mai bine daca apesi pe un buton, tragi de o maneta, la jocurile clasice, si vin bonusuri, jackpot-uri, castigi bani cu linii si cu simboluri de tot felul? Asa s-ar putea sa isi fi zis si jucatorii din cazinouri imediat ce a aparut slots si de aici si popularitatea foarte mare inca din primii ani.
Astazi jocurile de noroc de tip slots sunt la fel de populare si sunt jucate de milioane si miliarde de fani care isi petrece ore bune in fata lor si incearca sa castige online oricat de mult, fara investitii foarte mari.