joi, 8 august 2019

De unde mai pot face rost de bani companiile din Romania

O afacere are nevoie in permanenta de un capital stabil si de lichiditati cat mai bine directionate pentru a avea o activitate stabila si usor de controlat. Indiferent in ce domeniu activeaza afacerea, finantarea este esentiala pentru a putea spera la un profit si pentru a avea mereu o baza financiara solida. Finantarile pot veni din mai multe surse, pot fi pe termen lung sau scurt, se obtin mai simplu sau mai greu, in functie de institutiile sau firmele care le ofera, de conditiile impuse.

Alegerea unui finantari sau a surselor de finantare trebuie sa se faca tinand cont de mai multe elemente. O finantare pe care te poti baza trebuie sa vina de la o firma, de la o institutie cu experienta, care sa aiba echipe de specialisti cu experienta vasta pentru cele mai bune solutii propuse clientilor. Pe langa experienta cei care ofera finantarile trebuie sa aiba planuri concrete si idei pentru a putea sa gaseasca o sursa de finantare sau o combinatie de surse de finantare cat mai eficienta pentru situatia economica a firmelor care solicita banii.

Optam pentru o firma care asigura finantari rapide si daca aceasta are variante diverse din care putem alege una optimizata pentru noi, daca solutiile puse la dispozitie sunt personalizate si adaptate pentru afacerea noastra. Consultanta de specialitate si asistenta profesionista sunt criterii pe care le vom avea in vedere cand alegem firmele sau platformele ca surse de finantare pentru afacerea detinuta. Oferirea de solutii concrete si analiza detaliata a situatiei in care se afla afacerea ce solicita finantari sunt elemente la fel de importante in alegerea unei firme, institutii care va putea sa conceapa un plan de finantari.

Care ar fi avantajele finantarii? Aici e mult de discutat. Pe scurt, iata care ar fi cele mai importante. Finantarea iti da stabilitate pe termen scurt, mediu, chiar lung, in functie de sursele de finantare pentru care se opteaza. Stabilitatea inseamna si curaj, inseamna dorinta de a investi mai departe in idei si in dezvoltarea afacerii. O finantarea aleasa cu grija e avantajoasa si din perspectiva increderii pe care o poti avea din partea colaboratorilor, a partenerilor de afaceri. Daca nu ai stabilitate financiara nimeni nu va vrea sa faca afaceri cu tine, falimentul va fi mai aproape decat crezi.

In schimb, cand oferi o imagine buna, o stabilitate excelenta economic sustinuta cu infuzii de lichiditatii din finantari variate numarul celor care te vor cauta pentru colaborari va creste, colaborarile deja existente se vor mentine pe un termen mult mai lung. Un alt avantaj al finantarii tine de sumele destul de mari pe care le poti primi fara prea multe acte si alergatura fara rost. Sunt multe platforme sau firme care ofera finantare eficienta si solutii de finantare pentru o stabilitate mai mare a afacerilor detinute, banii sunt primiti rapid si acopera exact nevoile curente ale firmelor, ale afacerilor. Nu mai depinzi nici de scadente, ai sumele de bani mai devreme si poti sa iti dezvolti afacerile in directiile dorite, poti respecta niste deadline-uri deja impuse.

Ca sa profiti de aceste avantaje si de multe altele poti accesa o finantare oferita prin omnicredit, prima platforma fintech de micro finantare cu produse de factoring, scontare si microcreditare. Pe site-ul oficial ai toate detaliile despre solutiile propuse. Poti solicita factoring pentru facturile detinute si nu mai esti nevoit sa astepti pana la scadente, ai banii imediat, in maxim opt ore de la aprobarea cererii, raspuns la cerere in maxim o ora, scontare pentru instrumente de plata CEC si BO, transformate in lichiditati in maxim doua ore, cand e nevoie de cash rapid. Cu un micro-credit de la OmniCredit ai banii necesari pentru capital de lucru sau investitii, rambursarea se face in rate lunare, pe maxim un an. Orice solutie de finantare oferita de omnicredit este sigura, rapida, totul se desfasoara online, depunere cerere, primire raspuns si bani, asistenta de specialitate si consultanta oferita de specialisti cu peste 15 ani experienta vor fi avantaje clare ale colaborarii cu OmniCredit.